Behandlingar

Osteopatisk behandling

Syftet med en osteopatisk behandling är att undanröja spänningar och blockeringar samt felställningar i ryggrad, bäckenet och skelettet och därigenom aktivera människans självreglerande kraft. I behandlingen ingår olika mjukdels-massage, manipulations och mobiliseringstekniker. Efter en grundläggande undersökning av kroppen som helhet, ställs en diagnos utefter patientens problem.

Behandlingen sker med effektiva metoder för att återställa balansen i kroppen. Där stor vikt läggs vid kroppens större leder. Behandlingen förbättrar en mängd olika tillstånd som cirkulatoriska (kalla händer och/eller fötter), yrsel, svullnader i kroppen och ledvärk.

Mycket goda resultat vid kontorsrelaterade problem såsom ”musarm”, med smärtor och stelhet i nacke, huvud, domningar/stickningar i arm och hand.

Varje behandling journalförs för bästa möjliga uppföljning.

Idrottsmassage-behandling

Denna behandlings form är en djupgående massage behandling som ger en avslappnad effekt på spänd muskulatur vilket leder till att muskelns återhämtning påskyndas och risken för skador minskas. Även mycket bra vid behandling av spännings problem i rygg, nacke, axlar och armar samt stela ben och säte.

Copyright © 2021 Axbergs Osteopati & Idrottsmassage | Design av Merreklam
×